Termékek Menü

Adatvédelmi, Jogi nyilatkozat

Adatvédelmi, Jogi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  a Rovar Multi Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az Rovar Multi Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az Adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása.

Adatkezelő a számára biztosított személyes adatokat nem ellenőrzi. Ezen adatok valós tartalmáért kizárólag az azt biztosító személy felel. Felhasználó egyben felelősséget vállal azért, hogy az általa megadott  e-mail címmel kizárólag Ő vesz igénybe szolgáltatást.  Ebből következően minden nemű felelősség az e-mail cím regisztrált felhasználóját terheli, az oldalra történő belépéssel, vásárlással, bármely más tevékenységgel kapcsolatban.

. A webáruházban történt megrendelések nem minősülnek szerződésnek, ezért ha valamely áru hiányából fakadóan az nem vagy a vállalt időponton belül nem kerül kiszállításra azért a Rovar Multi Kft. felelősséggel nem tartozik.

Rovar Multi Kft. kártérítési felelősséggel semmilyen körülmények között nem tartozik az oldal bármely hibáiból, elérhetetlenségéből, hiányosságából, közvetett vagy közvetlen következményekért, költségért, veszteségért abban az esetben sem ha a Rovar Multi Kft.-t vagy annak képviselőjét tájékoztatták ezekről.

 A rovarmulti.hu oldal a személyre szabott tartalom kiszolgálás érdekében kis adatcsomagot (ún. „cookie”-t) helyez el a felhasználó számítógépén, melyet felhasználó letilthat, törölhet de ebben az esetben  tudomásul veszi, hogy cookie nélkül az adott oldal működése nem teljes értékű.

Rovar Multi Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Adatkezelési Szabályzatot és Jogi nyilatkozatot egyoldalú döntésével bármikor módosítsa. A módosításokról minden felhasználót megfelelően tájékoztat. A felhasználói tevékenység folytatásával a felhasználó kinyilvánítja annak elfogadását.Az információk tulajdonjoga 
Kijelentjük, hogy a Rovar Multi Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.rovarmulti.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az jogi és adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Ha meglátogatod oldalainkat, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vetted, azzal egyet értesz. Ebből a szempontból regisztrált és nem regisztrált felhasználóink között nem teszünk különbséget.

A szolgáltató neve: Rovar Multi Kft.

A szolgáltató székhelye:  3014 Hort, Patak út 9

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: rovarmulti@gmail.com

A szolgáltató cégjegyzékszáma: 10-09-035611

A szolgáltató adószáma: 25492682-1-10

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Egri Törvényszék Cégbírósága

A szolgáltató telefonszáma: +36 30 202-0396

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.

A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.

A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu

A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu