Termékek Menü

Postázás

Mit kell tudnod a postázásról?

A Posta áremelése miatt 2018.11.05-től minimális mértékben változtak a postázási feltételek, kérem rendeléskor vegyék ezt figyelembe!

 

Télen 0 fok alatt kérheti csomagját szigetelt, temperált kivitelben melynek költsége 600 Ft, ezt a megjegyzés rovatba tüntesse fel. Így akár -15 fokig is tudunk csomagot küldeni. 

Utánvétes csomag posta költsége érték határ alatt 990.- Ft.

6000.- Ft érték határ feletti rendelés esetén  (akciós termékek kivételével) átvállaljuk a posta költséget,vagyis INGYEN postázzuk Önnek!

Akciós terméket tartalmazó csomag esetén 8000.- Ft érték határ felett átvállaljuk a posta költséget vagyis INGYEN postázzuk Önnek!

Télen 0 fok alatt kérheti csomagját szigetelt, temperált kivitelben melynek költsége 600 Ft, ezt a megjegyzés rovatba tüntesse fel. Így akár -15 fokig is tudunk csomagot küldeni. 

 

1 NAPOS idő garantált csomag ként KEDDEN és

CSÜTÖRTÖKÖN postázzuk az ezeket megelőző nap (Hétfő

és Szerda) 10 óráig beérkezett rendeléseket.

Megrendelt termékeit kérheti HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSRA vagy POSTÁN MARADÓRA(meleg időjárás vagy nagy hideg esetén célszerű az utóbbi). Postán maradó esetén a posta címét is meg kell adni ahol szeretné átvenni a csomagot. Postán maradó esetén, kérjük a megjegyzés rovatba ezt tüntesse fel. Csomagokat jelenleg csak UTÁNVÉTES fizetési móddal postázunk.

FIGYELMEZTETÉS TÉLI CSOMAG FELBONTÁS MENETÉRE!

Kérem a csomagot felbontás előtt 2-3 óra hosszat szoba hőmérsékleten tárolja. Erre a hőmérséklet kiegyenlítés miatt van szükség. Ha a felbontást követően  még mindig vannak ledermedt példányok a dobozokban akkor azonnal tegye dobozostól műanyag zsákba kb. 30 percre, hogy ne tudjon pára lecsapódni az állatokon és hősokkot se kapjanak.